De rest:p
Heeeeey iedereen,
Sorry voor het verwaarlozen!!!
YEEES we zijn vrij, onze vrije avond en dag morgen!!! We hebben de eerste 6 dagen weeshuis overleefd! De kinderen waren in het begin een pain in the ass, maar hoe beter we ze leren kennen hoe liever ze worden. Als we smorgends aankomen rennen ze naar buiten al roepend: DJOELIEE, LINAA ( dat zijn wij in het caraibisch) en knuffelen en kussen, echt super sweet!!!
Gisteren nogal wat meegemaakt, we waren goed aan het slapen en rond half 6 werd er super luid op onze deur gebonkt! Ons buurmeisje in paniek; er is brand!!!! Wij naar buiten in onze pyjama OP ONZE BLOTE VOETEN, we zagen beneden mensen met emmers blussen met hun tshirt op hun hoofd van de rook!!. En ja twas zo heel onze gang vol rook, buiten een schreeuwende brandweerman:; hurry hurry, get out, everyone get out!!!!!!!! De locals hun matras was in de fik en heel t hotel ontruimd. Ja watte, we hebben een uur buiten mogen staan.
Gisteren avondstonden we na het weeshuis kletsnat int zweet! We hadden het geen beter idee gevonden om gwn de zee inte duiken, wel een beetje eng zo in de pikdonker. Maar t deed keigoed!!!
We weten eindelijk ook waarom er geen discotheken zijn in Philipsburg( er werd teveel GESCHOTEN in de discotheken dus daarmee mocht het nimeer,hmm voelen we ons nog veilig?) Eerlijk waar, tis hier zoals de achterbuurten van Amerika zoals je op tv ziethaha!!
Vandaag met de kinderen naar het strand geweest, kei mooi strandje in het franse deel echt NOG mooier dan t onze van op de foto's!!! Line is een kreeft en Julie heeft haar vlechten uitgedaan, opgever!!
We hebben onze punten van de exames enzo gekregen beiden geslaagd met mooie resultaatjes!!! Vanavond volop genieten, uiteten ( de kipwrap is hier echt TE goed eccht hemels lekker mmm da recept gaan we vragen) en daarna karaoke en vieren van onze goede punten. Morgen gaan we luieren op strand!!!!!!!
Foto's zullen volgen!!!!
We missen julliieeeee
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Proficiat, meisjes! Daarmee waren jullie vannacht niet aan t skypen! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.
Jullie hebben het dubbel en dik verdiend.
Tot straks.
amai al wat beleefd ginder :-)
kben benieuwd naar de volgende fototjes.
tot binnen 21 daagjes (het begint te korten) :-D kijk er echt naar uit
xxxies veel plezier nog
Hey, hoe zit dat eigenlijk met die st Maarten mama? Is dat in een restaurant of bij mensen thuis?
Slukes
heej, haha, in een restaurant:)
we zeiden tegen haar dat we moe waren van het werken, en ze knuffelde ons, gratis slaatje;)
x
Mannekes, zalig :)
Ik ben echt jaloers maar ik ben wel blij te horen dat jullie er toch van genieten!
Ik zeg het, ge gaat nog nooit zo'n heimwee hebben gehad als ge terug in leuven zijt!
En brand? haha, da's ook wel typisch! Niks bij jullie dan??
Tot soon!
XX
"GESCHOTEN in discotheken die nu toe zijn" ? Als het maar in discotheken gebeurd, dan is Sint-Maarten veiliger dan Brussel waar overal geschoten wordt zonder veel maatregelen te nemen.
Hey meisjes,
ik ben wel een beetje jaloers als ik jullie daar zi liggen in de zon. Hier sneeuwt het weer eens voor de verandering.
geniet er nog maar van en stuur een beetje zon naar hier op he meisjes
dikke zoentjes
en ik kijk uit naar jullie volgende bericht
helabekes alles goed daar zo te zien!Hier very koud ze. brrrr. gisteren een dag naar centerparc geweest en merel heeft haar rot geamuseerd in trop. zwembad, er is wel den helft van het water verdwenen hihi. seg klein vraagje...heb je zin om mee naar spanje te gaan de eerste 2 weken van augustus??? Let me know dikke kussen Eschkie
Hey nissie, nnenee gelukkig nx bij ons!!! wij zitte opt 2e verdiep en twsop gelijksvloers THANK GOD, miss yaaa xxxx
Hey eshiee!
Ja heb er van gehoord!! 1000km fille, omg! wij viele bena flauw van de warmte tijdens ons werk, ook ni aangenaam ze!!!
Waaa centerparcs zalig!! allez een waterrat zoals haar mama toch??? geeft ze nen dikke kus van mij:) hoe ist met ons merlijntje????:)
WAAA spanje zaliiig!!EU JAAAAAAAAAAAA:p
hey line, ik mis je wel al hoor. tzal daar wel véél warmer als hoer zijn. kzal blij zijn als je trg bent vele groetjes en knufs van jelle
Hey Line !
zo te zien kan je je ginds wel bezig houden !
laat ze maar eens zien waartoe de Leuvense meisjes in staat zijn !
veel succes verder, Annemie
Hey Annemie!!
kei leuk dat ge ook iets komt schrijven. Hoe ist met de Zoe en de oma???
En met jullie natuuurlijk, nog veel sneeuwpret??
xxxx
Lineeeee
sorry dat ik je ook zo verwaarloosd heb maar kben juist terug van Egypte, twas heerlijk! Lang, maar echt super! Nu zit ik terug te bevriezen in België en zou ik terug naar school moeten (na een week en half te skippen al) MAAR het gaat niet want ik ben ziekkk (wrs van het temperatuursverschil! :D) Kben blij dat alles goed gaat met je! Kspreek je nog wel op de Skype binnenkort is (als ik klank uit mn keel krijg die moet genezen nu :D)
Tot snellllll
Dikke kus
kan het bijna. volop aan het leren .valt mee. nog geen ruzie gemaakt .goede prof. dikke kussen mis u en wij alleen ni ons huis is zo stil