Line2Julie.reismee.nl

Laatste nieuwtjes

Sorry sorry voor het lange wachten, tijdnood en gebrek aan internetverbinding!

Met ons gaat nog steeds alles super goed! Alleen zijn we een beetje verdrietig dat onze tijd begint te korten haha!

Nieuwtjes van in de tijd dat we geen tijd hadden voor te schrijven:

De schoonouders van Julie zijn geweest! We hebben hun de mooie plekjes van Sint Maarten laten zien en ik denk dat ze hun zeker geamuseert hebben! Alleen hebben ze ons veel te hard verwend! hihi nu zijn we weer in het niet luxe leventje hervallen zonder zorgende ouders.

Kelly haar ouders waren er ook! Allemaal heel leuke mensen!

Sinds vrijdag hebben we gedaan met stage en kunnen we nu vollenbak genieten van onze welverdiende vakantie!

Vrijdag zijn we dat dan ook gaan vieren bij Soggy's, twas weer heel leuk zoals altijd. Voor de mensen die het nog niet weten. Ik zal onze uitgaans club eens beschrijven: openlucht aan het water, naast mega grote jachtschepen ( echt vet)

Zaterdag was het weer is slecht weer ( ja in de caraiben kan het ook serieus regenen, we hebben al een week slecht weer ) Dus hebben we heel luii geweest en veel gechilled!

Zaterdag avond zijn we met zijn allen gaan eten in simpson bay! het was heel lekker en goedkoop! Daarna hebben we bij Kelly en Sabrina een filmpje gekeken, lekker cozy in hun bed!Step Up 2 aanrader!

Zondag zijn we op strand gaan liggen, eindelijk een beetje zon! Dat we onze bruine huid houden!s Avonds zijn we weer op restaurant geweest en daarna naar carnaval.

Carnaval is hier anders dan bij ons het duurt 2 weken. En de praalwagens zijn camions met een bandje op! Achter die wagens lopen dan 1000e dansende mensen. Dan heb je een groot open veld, met een podium en heel wat kraampjes met eten en drinken. Bijna elke dag kan je daar gaan genieten van verscvhillende soorten optredes. Spijtig genoeg was het heel rustig omdat het zondag avond was! Maar we hebben verschillende dansen van in de caraiben gezien, was wel heel leuk!

Vandaag zijn we naar de zoo geweest! LEUK! Heel veel papegaaien en voor de rest: apen, krokodillen, schildpadden, vleermuizen, vogels, ..Anders dan bij ons maar heel heel gezellig! We hebben veel foto's getrokken die volgen nog!

We hebben een papegaai op onze arm gehouden en een slang!!!!!!

We waren wel een beetje bang!

Vanavond gaan we een filmpje kijken!!

Morgen naar de grote markt!

Tot snel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julie en Line

eschke

bijna terug naar huis...voor jullie met pijn int hart zeker maar ik kijk er naar uit geniet nog van jullie laatste momenten en tot gauw...heel veel liefs x